Zašto PKF?

01

Na listi smo Narodne Banke Srbije kao spoljni revizori koji mogu vršiti reviziju finansijskih izveštaja banaka

02

Imamo 10 godina iskustva rada sa klijentima

03

Deo smo svetske mreže „PKF International“, London koja je rangirana kao 10. na listi globalnih revizorsko-konsultantskih firmi!

04

Imamo internacionalno iskustvo prilagođeno lokalnim potrebama!

O nama

Revizorsko-konsultantska firma PKF d.o.o., Beograd osnovana je u septembru 2004. godine, pod nazivom "Focus Team Revizija", od strane dva licencirana ovlašćena revizora.

U skladu sa razvojem kompanije i rastućim potrebama klijenata, kao i stalnom potrebom za unapređenjem kvaliteta naših usluga, došlo je do internacionalizacije "Focus"-a.

Kompanija tokom 2008. godine postaje eksluzivni korespondent jedne od renomiranih revizorskih kuća svetskog glasa - "PKF International". U ovom periodu izvršena je i značajna investicija u cilju nabavljanja poslovnog prostora, tako da smo danas u prilici da svoje klijente ugostimo u prijatnoj poslovnoj atmosferi naših kancelarija na trećem spratu poslovne zgrade Stari Merkator na Novom Beogradu.

U ritmu novoprihvaćenih politika kvaliteta i praksi poslovanja "Focus" je poslovao kao ekskluzivni korespondent još nešto više od godinu dana, a zatim smo 2010. godine dobili status punopravnog člana mreže "PKF" i potpuno smo integrisani u ovu međunarodnu mrežu.

Danas sa ponosom nosimo naziv PKF - a.

PKF International je svetska asocijacija revizorsko-konsultantskih firmi (10. na svetskoj rang listi), koju čini 300 firmi na 440 lokacija u 125 zemalja sveta. Godišnji prihod za 2011. godinu iznosi 2.6 milijarde USD i zapošljava ukupno oko 21,000 stručnjaka.

Izvestaj o transparentnosti za 2013-u godinu možete preuzeti ovde

Izvestaj o transparentnosti za 2014-u godinu možete preuzeti ovde

Izvestaj o transparentnosti za 2015-u godinu možete preuzeti ovde

Izvestaj o transparentnosti za 2016-u godinu možete preuzeti ovde

Izvestaj o transparentnosti za 2017-u godinu možete preuzeti ovde